Salina Hipocrat Fantanica


  Beneficiati chiar acum de efectele terapeutice ale unei saline, relaxandu-va!

        

 

 

• Salina Hipocrat este  locul ideal de relaxare, oferind in acelasi timp conditii optime de salinoterapie

 

 

 

 

 

     Amenajata pe o suprafata  de 150 m si construita din blocuri de sare naturala neprelucrata, precum si din renumita sare de HIMALAYA, SALINA HIPOCRAT va ofera posibilitatea de a va relaxa intr-un ambient placut si linistit, totodata beneficiind atat dvs cat si copiii dvs de terapie  pt sistemul respirator si cel imunitar.

     Sarea de Himalaya este considerata cea mai pura si sanatoasa sare de pe planeta. Cand inspiram aceasta sare combatem efectele negative ale mediului inconjurator cum ar fi poluarea sau viata stresanta de zi cu zi.

 

     Pentru a va petrece timpul intr-un mod cat mai confortabil, salina noastra va  pune la dispozitie jocuri de relaxare, internet wireless, dar si un spatiu special amenajat pentru copii ( jocuri, planse de colorat etc).

 

     Salinoterapia este recunoscuta pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului uman si in special asupra aparatului respirator. Aerul bogat in saruri minerale, contribuie la eliminarea secretiilor sinusale si ale cailor respiratorii, oprind dezvoltarea altor infectii, efectele curative persistand timp indelungat.

 

     Salina artificiala devine o solutie din ce in ce mai accesata de oameni, in combaterea diverselor probleme de sanatate. Administrarea medicamentelor incepe sa se faca mai rar, iar oamenii  isi rezolva afectiunile prin terapii naturale oferite de saline. Se pare ca acestea alunga mai multe probleme pe termen mai lung, avantaj major in comparatie cu medicamentele care au efecte de scurta durata.

 

     Iata cateva indicatii terapeutice:

- boli respiratorii cronice ( astm, bronsita cronica etc)

- amigdalita cronica

- otite, sinuzite, faringite, laringite

- rinita sau alte alergii cu simptome respiratorii

- tuse provocata de fumat

- infectii respiratorii

- pneumonii

- oboseala cronica, rezistenta scazuta la stres,

- insomnie

- depresie

- apnee (sforait)

 

• Pentru rezultate stabile in timp, specialistii nostri va recomanda cure de 10- 12 sedinte .

 

Galerie  Salina

 

    

 

 
<< Inapoi