Servicii Medicale

Nutritie

Nutritia este unul dintre subiectele cel mai des abordate în discuitiile despre un stil de viata sanatos, dar foarte multe persoane dau gres în ceea ce priveste alimentatia sanatoasa pentru ca au prea multe reguli si totul pare prea complicat.

Nutritionistii dieteticieni inregistrati sunt profesionisti din domeniul sanatatii calificati pentru furnizarea sfaturilor dietetice sigure, bazate pe dovezi, care includ analiza a ceea ce se mananca, analiza detaliata a sanatatii nutritionale, precum și un plan de tratament nutritional personalizat. De asemenea, dieteticienii furnizeaza programe de preventie si de tratament la locuri de munca, scoli de asemenea, sfaturi dietetice cu privire la rolul nutritiei în bolile cronice, inclusiv posibila preventie sau remediere prin adresarea carentelor nutritionale înaintea recurgerii la medicamente.

O dieta inadecvata poate avea un impact daunator asupra sanatatii, provocand boli carentiale precum orbirea, anemia, scorbutul, nasterea prematura, conditii care pun sanatatea în pericol precum obezitatea si sindromul metabolic, la fel si boli cronice comune precum boli cardiovasculare, diabet, si osteoporoza.


Servicii
Analiza corporala 50 RON
Consult nutritie 120 RON
Control nutritie 70 RON
Locatii

BUCURESTI - Spitalul de Recuperare Medicala Fantanica
Medici

Maria Spiridon - BUCURESTI - Spitalul de Recuperare Medicala Fantanica - Orar<< Inapoi