Cardiologie la Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat


Cardiologia este specialitatea medicala ce are ca obiect de studiu bolile inimii si ale vaselor de sange.

Incepand cu acest an, Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat pune la dispozitia pacientilor servicii de consultatie in cardiologie, venind in intampinare cu un sistem performant in domeniul ecografiei cardiace - ecocardiograful de inalta precizie Vivid S60, lansat de producator la sfarsitul anului trecut.

 

Preturi servicii cardiologie.

 

 

 

 

 
 

 

 

Ecocardiografia este principala metoda de diagnosticare, evaluare a severitatii si a prognosticului si de urmarire pe termen lung a pacientilor cu probleme cardiovasculare.

 

Printr-o atenta analiza se poate studia  cu precizie structura cordului (cavitatile, valvele), kinetica parietala, velocitatile de scurgere a sangelui.

 

 

Investigatiile sunt utile pentru masurarea grosimii peretilor inimii si a contractilitatii acestora, leziuni valvulare congenitale sau castigate, afectiuni miocardice ce pot determina insuficienta cardiaca.

 

 

Avand o noua platforma tehnologica software C Sound, ecocardiograful Vivid S60 beneficiaza de o uniformitate a imaginii la toate nivelurile de adancime prin utilizarea tehnologiei XD Clear. Calitatea superba a imaginii si sensibilitatea crescuta asigura un diagnostic de inalta performanta in examenele ecocardiografice.

 

Pentru programari puteti suna la nr. de telefon 021 250 55 55 sau 021 9605.

Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat

Str. Fantanica nr. 22, sect. 2

 

 

 
<< Inapoi