Cel mai modern spital de recuperare medicala din Romania si-a deschis portile


Cel mai modern spital de recuperare medicala din Romania si-a deschis recent portile pentru a-si primi pacientii. Centrul Hipocrat 2000, aflat in cartierul Pantelimon din Bucuresti, pe strada Fântânica nr 22-24, pune la dispozitia bolnavilor: o baza de tratament dotata dupa cele mai inalte standarde ale medicinii de recuperare:

-3 piscine medicale cu echipamente de hidrokinetoterapie

- doua sali de kinetoterapie

- o sala de kinetoterapie profilactica (gimnastica medicala)

- spatii functionale pentru fizioterapie cu aparatura de ultima generatie

- termoterapie (sauna, hammam)

- masaj terapeutic (pe pat termic)

- reflexoterapie

Alaturi de acestea, exista o salina destinata pacientilor cu afectiuni respiratorii, dar si o sala de fitness creata special pentru toti cei care vor sa isi imbunatateasca sanatatea prin activitate fizica.

Totodata, clinica dispune de un laborator de analize medicale, dar si de un centru de diagnostic si tratament cu mutiple specializari: reumatologie, neurologie, ortopedie, chirurgie, medicina de familie, medicina interna, radiologie generala, ecografie. Printre explorarile functionale care se pot realiza in cadrul Spitalului de Recuperare Medicala Hipocrat se numara: osteodensitometrie (DEXA), EKG, spirometrie, audiometrie, holter EKG, holter TA.

De serviciile medicale pot beneficia pacientii asigurati la CAS Bucuresti si la Casa OPSNAJ, dar si in regim privat in functie de necesitatile pacientilor.

 
<< Inapoi