Clinicile Hipocrat, alaturi de performanța in natatia romaneasca


     Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul sanatatii din Romania, oferind servicii medicale la cel mai inalt nivel, Clinicile Hipocrat sprijina sportul de performanta. Clubul Aqua Sport, unde se antreneaza 200 de copii la cel mai inalt nivel, se bucura de sustinerea Clinicilor Hipocrat.

 

     Conducerea clubului de natatie bucurestean Aqua Sport a organizat o intalnire importanta la care au fost invitati sa participe antrenorii si parintii copiilor din grupele de performanta, avand ca scop imbunatatirea comunicarii dintre cele doua parti si analizarea primei jumatati de an competitional.

 

         Initiata de Andrei Nicolescu, presedintele clubului respectiv, sedinta a avut loc marti, de la ora 20.00, la Sala de Marmura a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti (Strada Constantin Noica nr. 4) si în cadrul ei au fost prezentate rezultatele obtinute la turneele din sezonul competitional curent, precum si proiectele pentru sezonul de toamna-iarna.


     „Avem in jur de 200 de copii la grupele de performanta, cu varste intre 6 si 12 ani, si suntem preocupati de viitorul lor. Acesta este motivul pentru care facem periodic actiuni de asemenea amploare. Parintii sunt foarte receptivi si isi doresc cat mai multe informatii despre evolutiie copiilor, informatii de perspectiva ale clubului si noi vom face tot posibilul ca sa le indeplinim aceasta dorinta, sa existe o colaborare si mai fructuoasa cu ei. Acum ne pregatim de competitia din week-end-ul acesta de la Brasov, unde ne dorim sa obtinem rezultate foarte bune, iar pe viitor vrem o colaborare cat mai stransa cu clinicile medicale Hipocrat, carora le mulțumim cu aceasta ocazie pentru sprijinul aratat”, a declarat Andrei Nicolescu in cadrul discursului sau. 
<< Inapoi