Promotie servicii oftalmologie: OCT si camp vizual


 

               

 

 

                 Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat  lanseaza, in cadrul cabinetului de oftalmologie, promotii pentru   investigatii OCT (Tomografie in Coerenta Optica) si Camp vizual:

 

 

 

 

 

Tomografie in coerenta optica retiniana / macula - 1 ochi

120 RON

Tomografie in coerenta optica retiniana / macula - 2 ochi

240 RON

Tomografie in coerenta optica retiniana / nerv optic - 1 ochi

120 RON

Tomografie in coerenta optica retiniana / nerv optic - 2 ochi

220 RON

Camp vizual - 1 ochi

50 RON

Camp vizual - 2 ochi

100 RON

Retinofotografie cu print - 1 ochi 65 RON
Retinofotografie cu print - 2 ochi 100 RON

 

Tomografie in Coerenta Optica  (OCT)

 

             Reda o imagine de inalta rezolutie sub forma de sectiuni ale retinei. Functionarea  OCT se bazeaza pe o tehnica de masurare  numita interferometrie optica. Tehnologia  moderna a OCT in domeniul spectral poate scana de 65 de ori mai rapid decȃt cea convenționala iar captarea  si analiza unor  arii retiniene  de 6 x 6 mm se realizeaza in cateva secunde, beneficind de tehnologii computerizate de prelucrare a imaginii 3D, adaugand si miscarea oculara.

             Rezultatele OCT-ului pun in evidenta  schimbarile  anatomice si de structura ale retinei. El poate evalua diferiti parametri ai nervului optic si permite urmarirea evolutiei  pacientului cu glaucom.

             Scanarile OCT-ului pun in evidenta atat fibrele nervoase retiniene cat si structura nervului optic.

             Este recomandat si in: degenerescenta  maculara, edem macular, fibroza retiniana, retinopatie diabetica. El diagnosticheaza  tractiunea maculara, membrana hialoida ingrosata, tensionata si gaurile  maculare lamelare. 

 

Camp vizual computerizat OPTOPOL

 

              Un camp vizual mult ingustat ne afecteaza grav activitatile cotidiene, putand duce la producerea de accidente sau de probleme de orientare. in urma examenului campului vizual se poate depista glaucomul, intr-un stadiu precoce. 

 
<< Inapoi