G-EO Evolution - Recuperarea cu succes a mersului


Spitalul de Recuperare Fantanica este dotat cu  cel mai avansat aparat computerizat din lume pentru recuperarea mersului  (pentru pacientii  cu probleme neuro-motorii) - sistemul G-EO Evolution - singurul aparat de acest fel existent in Romania.

 Acest  sistem are capacitatea de a ajuta pacientii sa reinvete mersul la nivelul solului  si de a-si recupera abilitatea de urcare si coborare  a scarilor prin programele  complexe integrate.

Utilizand aparatul G-EO, specialistii nostri kinetoterapeuti  au ca scop recuperarea pacientilor cu diverse afectiuni  neuro-motorii, care invata, in final, sa mearga din nou.

Unul din cazurile tratate in Spitalul Fantanica este cel al unui pacient de 68 de ani, care in urma unui accident vasculo-cerebral  ischemic, a urmat un tratament de 10 sedinte cu aparatul de reabilitare a etapelor mersului, G-EO Evolution.

Dupa primele 4 sedinte s-a observat o imbunatatire  a duratei  acestora,  prin cresterea rezistentei la efort  a pacientului si corectarea tulburarilor de mers.

“La prima sedinta pacientul s-a prezentat cu mijloc ajutator de mers iar dupa sedinta a 7-a nu mai avea nevoie de baston, ba chiar se intampla sa-l si uite in sala. Ma declar multumit de evolutia pacientului intr-o perioada scurta de timp, de aproximativ 2 saptamani”, precizeaza  Florin Ciocea – kinetoterapeut in cadrul Spitalului de Recuperare Hipocrat.
<< Inapoi