Pachet pentru depistarea cancerului


Pachet analize de laborator pentru depistarea cancerului la: stomac, pancreas, colon, vezica biliara, ovar, san/prostata.

Analiza Marker Tumoral CA 15-3 / PSA

Analiza Marker Tumoral CA 19-9

Analiza Marker Tumoral CA 125

Pret Pachet : 100 lei

Markerii tumorali sunt substante care pot fi produse de catre tumora sau care apar ca raspuns al organismului fata de aceste antigene.

Principalul rol al markerilor este in screening, acestia avand valoare diagnostica. De asemenea, se pot folosi pentru a realiza estimari si pentru aprecierea eficacitatii terapiei alese.

Markerii tumorali pot fi gasiti la valori crescute in anumite tipuri de cancer, dar valorile pot fi crescute si în unele afectiuni benigne.

CA_15-3 inseamna cancer antigen 15-3. CA_15-3 este folosit, în principal, ca marker in cancerul de san, valori foarte mari ale acestuia semnificand un stadiu avansat de boala sau un cancer in stadiu metastatic.

Valori crescute ale C_A15-3 pot fi gasite si în alte neoplazii (cancer ovarian, cancer pulmonar, cancer gastric, cancer pancreatic, cancer de prostata).

Unele afectiuni benigne (endometrioza, afectiuni inflamatorii pelvine, hepatita, afectiuni benigne ale sanului, ovarului, sarcina sau alaptarea) pot determina cresteri ale CA_15-3. 

Pret Pachet : 100 lei

 
<< Inapoi