Din 1 iulie asiguram pentru pacientii nostri spitalizare de zi prin CASMB


La Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat aveti parte de un Serviciu de Spitalizare de zi profesional la cele mai inalte standarde europene.

 

Incepand cu  data de 1 iulie 2014 in cadrul Spitalului de Recuperare Medicala Hipocrat se asigura pacientilor servicii medicale in regim de spitalizare de zi prin CASMB (Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti) pentru urmatoarele specialitati medicale:

- Medicina Interna;

- Reumatologie;

- Balneofizioterapie (recuperare medicala);

- Dermatologie;

- Chirurgie;

„Spitalizarea de zi” este un serviciu de care pot beneficia toti pacientii asigurati care necesita investigatii amanuntite pentru diagnosticarea unei afectiuni, monitorizarea afectiunilor cronice, explorare preoperatorie, interventii de microchirurgie, controale postoperatorii care nu se pot realiza in ambulator.

Aceste servicii asigura pacientilor posibilitatea de a efectua intr-o singura zi toate investigatiile necesare nemaifiind obligatorie internarea continua.

Avantajele oferite de serviciile de spitalizare de zi din clinica noastra sunt urmatoarele:

- aparatura performanta

- cadre medicale cu inalt grad de profesionalism

- saloane si rezerve modern amenajate

Spitalizarea de zi va mai ofera avantajul de a avea un diagnostic rapid si sigur, monitorizare si tratament intr-un timp redus (max 12 ore).
<< Inapoi