Programe de kinetoterapie


In cadrul programelor de kinetoterapie - gimnastica medicala de recuperare - fiecare pacient beneficiaza individual de supraveghere de specialitate din partea unui kinetoterapeut.

      Kinetoterapia, sau terapia prin miscare, reprezinta un domeniu important in recuperarea medicala. Are la baza miscarea efectuata prin programe medicale bine structurate ce au ca scop refacerea unor functii diminuate.

       Exista o gama foarte larga de afectiuni pentru care recuperarea medicala prin kinetoterapie este specifica si absolut necesara. Astfel, kinetoterapia ajuta la tratarea urmatoarelor:

-afectiunile aparatului locomotor (ortopedice si posttraumatice);

-afectiunile reumatice (spondilita, poliartrita reumatoida, artrita, reumatisme degenerative, reumatismul tesutului moale);

-afectiunile neurologice (accidentele vasculare cerebrale, traumatismele coloanei vertebrale, boli degenerative si inflamatorii ale sistemului nervos, sindroame neurologice);

-afectiunile aparatului cardio-vascular;

-afectiunile aparatului respirator;

-afectiunile neuropsihice;

-afectiunile metabolice (obezitatea);

-maladiile congenitale (distrofia neuro-musculara, luxatia congenitala de sold, tetraplegia) etc.

 

         Specialistii kinetoterapeuti va stau la dispozitie in cadrul Spitalului Hipocrat, cel mai modern spital privat de recuperare medicala, pentru a va ameliora sau pentru a va vindeca suferintele.
<< Inapoi