Singurul CENTRU DE RECUPERARE MEDICALA din Romania cu conditii de tratament la nivel international


Centrul de Recuperare Medicala asigura tratamente complete de fizioterapie, kinetoterapie si hidrokinetoterapie. Prin urmare, pacientii beneficiaza de tratamente complete.

In  Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat principala noastra grija este fata de pacient, de a reduce perioada de recuperare a acestuia, prin oferirea unui tratament complet, cu aparatura de ultima generatie.

Confortul pacientilor este asigurat la cele mai înalte standarde in spatiu si cu dotari de un înalt nivel calitativ.

•Sistemul G-EO, singurul din Romania aflat in cadrul Spitalului Hipocrat 2000,  este cel mai performant sistem robotic pentru neuro-reabilitare la adulti si copii. Este singurul dispozitiv de reabilitare a mersului din lume, capabil sa simuleze atat urcatul cat si coboratul scarilor. Totodata, clinica dispune de un laborator de analize medicale, dar si de un centru de diagnostic si tratament cu mutiple specializari: reumatologie, neurologie, ortopedie, chirurgie, medicina de familie, medicina interna, radiologie generala, ecografie. Printre explorarile functionale care se pot realiza in cadrul Spitalului de Recuperare Medicala Hipocrat se numara:osteodensitometrie (DEXA), EKG, spirometrie, audiometrie, holter EKG, holter TA. De serviciile medicale pot beneficia pacientii asigurati la CAS Bucuresti si la Casa OPSNAJ, dar si in regim privat in functie de necesitatile pacientilor. Echipa medicala a centrului de recuperare medicala include specialisti cu o inalta pregatire profesionala, medici de balneofizioterapie, neurologi, reumatologi, kinetoterapeuti, asistenti de fizioterapie, maseuri. 
<< Inapoi