Scoala Altfel la Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat


    Saptamana 7 - 11 aprilie a fost una speciala pentru copiii de la Gradinita Particulara Bucuresti Olga Gudynn care si-au completat cunostintele dobandite, in cadrul progamului „Scoala Altfel”.  Astfel, timp de 5 zile, copiii s-au bucurat de beneficiile salinei si au participat la programele de fitness si gimnastica de intretinere din cadrul Spitalului de Recuperare Medicala Hipocrat, obiectivul programului fiind acela de a le oferi repere pozitive pentru dezvoltarea lor.

Salina are un loc special amenajat pentru copii, „prichindeii” avand posibilitatea de a se juca, de a colora si a dansa.

    Copiii au fost foarte incantati de tot ceea ce inseamna o salina cu blocuri de sare naturala neprelucrata si turturi din sare. La Sala de Fitness cei mici au sarit pe trambuline, au mers pe banda de alergare, au facut exercitii pe stepere, pe bicicletele eliptice si pe bicicletele cardio. Au facut „muschi” cu greutatile si  extensoarele.

De asemenea, Spitalul Medical Hipocrat din Fantanica a avut ca invitat special pe Alba ca Zapada care a intretinut atmosfera, a cantat si a dansat cu „prichindeii” de la Gradinita Olga Gudynn.

Invitatii nostri au fost foarte incantati si au promis ca vor reveni. 

 

 

 
<< Inapoi