Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat


Nimic nu-ti aminteste de varsta ta ca un spate dureros. Dintr-o data, chiar si activitati odihnitoare, cum ar fi sa dormiti sau sa stati pe canapea, va provoaca dureri de spate.

 

Ati incercat de toate: mai multe perne, o saltea noua, schimbarea pozitiilor de dormit.

 

Deci, ce faceti daca, in ciuda tuturor acestor modificari, spatele inca va doare?

 

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca nu esti singur. Durerile de spate sunt unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii merg la medic.

 

Uneori, cauza principala este ceva minor, cum ar fi asezarea cu o postura proasta sau o miscare brusca care ar fi putut provoca o entorse. De obicei, cand se intampla acest lucru, durerea va disparea singura dupa cateva zile, prin tratament conservator, cum ar fi terapia termica, odihna si medicamentele fara prescriptie medicala.

 

Cu toate acestea, daca durerea este cronica sau se inrautateste, aceasta ar putea insemna o stare de sanatate mai grava, cum ar fi artrita, infectiile renale, o hernie de disc, probleme intestinale sau chiar cancer.

 

Daca simptomele nu se amelioreaza in cateva zile, solicitati ajutor medical.

 

Ingrijire personalizata. Unul dintre principalele beneficii ale consultului unui medic este ca nu va efectua o abordare unica. Acesta va lua in considerare tipul corpului, varsta, stilul de viata (indiferent daca sunteti de obicei o persoana sedentara sau un atlet), conditiile de sanatate existente si modul in care raspundeti la diferite tipuri de miscare.

 

Pentru a fi cel mai bine pregatit, faceti o lista completa a posibililor factori care ar putea contribui la durerea dumneavoastra, inclusiv sarcini de serviciu, sport, evenimente de viata stresante, leziuni recente, caderi sau accidente, precum si istoricul familiei.

 

Daca aveti dureri de spate, permiteti-ne sa va ajutam!

 

La Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat 2000, ne mandrim ca ajutam pacientii prin terapii naturale si sigure. Avem o intreaga echipa de specialisti si profesionisti din domeniul sanatatii care sunt pregatiti sa va ajute.

 

Nu ezitati sa ne contactati la 021.9605 si sa solicitati o programare.

http://www.hipocrat2000.ro

 
<< Inapoi