Testimoniale pacienti


Sabina.T Bucuresti sector 2 (hernie de disc lombosciatica) - Recuperare Medicala Spitalul Fantanica

Apreciez programarea telefonica unde am primit lamuriri politicose (scutire de timp). La tratament am fost placut impresionata de ambient si servicii , indrumarea catre cabinet, profesionalismul terapeutilor, curatenia. Sala de kinetoterapie aerisita cu tot felul de aparate , am fost multumita de exercitii. La masaj si fizioterapie ma impresionat atitudinea lor , dau atentie deosebita pacientilor si nevoilor acestora. Felicitari managerului si intregului colectiv!

 

Gheorghe.T Bucuresti sector 2 - Spitalul Fantanica

Impresia mea este ca este un spital curat si bine incalzit cu personal bine calificat , tin cont de ora programata, cu aparate performante. In continuare voi apela la serviciile dvs.

 

Ramona-Florentina.C Bucuresti sector 2 Recuperare medicala Spitalul Fantanica

Consultatie, tratament si modalitatea de comportament , le apreciez ca fiind foarte bune. Am efectuat kinetoterapie, masaj, laser si curenti.

 

Doina.R Bucuresti sector 4 - ORL Spitalul Fantanica

Am fost foarte multumita si ma reintorc cu placere la ORL. Multumesc

 

Daniela.D.Bucuresti sector 2

Sunt foarte multumita de serviciile oferite (kinetoterapie), sala este dotata cu aparatura moderna, personalul se ocupa in mod profesionist de pacienti. Recomad!

 

Maria.B Bucuresti sector 3

Am fost multumita de tratamentul facut si voi reveni de cate ori este nevoie la ORL. Multumesc.

 

Nicolae.B Bucuresti sector 4
 

Am venit cu o instabilitate la mers a genunchiului drept, dar dupa sedintele de tratament (kinetoterapie +bazin), datorita colectivului si in special kinetoterapeutului Ciocea Florin care a dat dovada de profesionalism, seriozitate si pricepere , am reusit ca dupa 10 sedinte de bazin si 20 sedinte la sala sa-mi revin si sa pot circula normal, pentru care le multumesc frumos.

 

Dragos.P Bucuresti sector 2

Am inceput tratamentul in anul 2013,la Spitalul Hipocrat iar faptul ca dupa aproape 3 ani inca mai apelez la serviciile spitalului cred ca exprima in totalitate parerea mea: FOARTE BUNA. Ambient ,personal si aparatura Excelent!

 

Viorica.D.Bucuresti sector 3

Pe perioada tratamentului personalul a dat dovada de profesionalism si multa afectiune. Dupa perioada de recuperare ma simt mult mai bine decat am venit. Le multumesc tuturor care au fost alaturi de mine si recomand si altor pacienti sa vina la Spitalul de Recuperare Hipocrat.

 

Lenuta .G. Bucuresti sector 3

Am lucrat cu kinetoterapeutii George Neagu si Luminita Tache de care am fost foarte multumita cum au lucrat si aparatele la care au lucrat. Conditii foarte bune si foarte curat. Multumesc.

 

Florentina.I. Bucuresti sector 2

Am facut sedintele de kinetoterapie cu George Neagu care pe parcursul orelor s-a comportat foarte amabil, sociabil si cu mult profesionalism. Ambientul in sala este foarte placut, personalul in general foarte dragut, este curatenie si aparatura corespunzatoare. Per total o impresie foarte buna!!!

 

Luminita.R Bucuresti sector 2

Multumiri pentru grija si atentia acordata: Setul de exercitii personalizat de la kinetoterapie sub atenta supraveghere a dl.Florin Ciocea, atentia deosebita acordata in timpul procedurilor de catre dl.Sorin Marita si maseor Nicolae Calmuc m-au remontat si mi-au redat buna dispozitie. Mi-am recapatat mobilitatea, voiosia care ma caracterizeaza si din nou sunt apt pentru munca de teren pe care o practic. Diagnostic: dorsolombargie cronica mixta.

 

Ruxandra Cristina.M Bucuresti sector 4

La kinetoterapie am lucrat cu kinetoterapeut George Neagu . Dupa accident am avut soldul rupt si numai am lichid sinovial in articulatie . George mi-a lucrat piciorul sanatos ca sa sustina tot corpul in mod corect si pe cel afectat l-a adus la nivelul cat de cat egal cu cel sanatos. Aparatele sunt foarte bune , am lucrat la cele pentru glezna, genunchi, banda, bicicleta (la toate in principiu).

 

Cozeta.S Brasov

Mediul de lucru placut , kinetoterapeut pregatit si atent cu pacientul la tratamente.

 

Ovidiu.O.Bucuresti sector 2

Spitalul este dotat cu aparatura moderna si eficienta precum si cu personal calificat. Am urmat tratament la sectia de kinetoterapie . Sunt foarte multumit de felul in care am fost tratat si de evolutia recuperarii.

 

Marius Cristian.D. Bucuresti sector 2

Eu am o problema cu piciorul drept- nu il pot indrepta dar cu ajutorul doamnei dr.Galaon Mihaela ,am reusit sa – mi indrept piciorul. Este o sala foarte buna si performanta.

 

Ionel.Z Bucuresti sector 2

Ecografie, analize sange, Ekg, radiografii, spirometrie sunt multumit.

 

Valentin.F.Bucuresti sector 2

Am efectuat gimnastica recuperatorie cu profesorul George Neagu de care am fost foarte multumit. De indicatiile pe care le-am primit sunt foarte multumit ceea ce as recomanda si altor prieteni sau pacienti. De conditiile si aparatele din sala am fost foarte multumit.

 

Veronica.V Bucuresti sector 3

Am fost la cardiologie serviciul foarte bun.

 

Flavian.A.Bucuresti sector 1

Am urmat in cadrul Spitalului de Recuperare Hipocrat sedinte de kinetoterapie si fizioterapie. Ma declar multumit de calitatea serviciilor aduse de personalul de acolo, atat de personalul de la receptie cat si de restul persoanelor .Tratamentele sunt oferite de personal calificat. Din punct de vedere al sanatatii m-am simtit foarte bine iar atmosfera spitalului este una relaxanta. Eu consider ca intr adevar am primit ajutor si recomand o vizita la acest spital, oricarei persoane cu probleme de sanatate.

 

Marioara.N Bucuresti sector 2

Totul la superlativ pentru : medici , asistenti si personalul din cadrul spitalului de recuperare medicala. Va multumim Dl.doctor pentru ce faceti pentru noi, pentru sanatatea noastra!

 

Daniel.S Bucuresti sector 6

Am o parere foarta buna despre tratament, foarte profesional iar personalul este foarte bun.

 

Ion.N Bucuresti sector 2

Fizioterapia plus masajul si Salina , asistenta medicala cu calificativul Foarte bun.

 

Negru.K.Bucuresti sector 2

Sunt foarte multumit de serviciile oferite de spital si curatenia e perfecta. Va multumesc.

 

Mariana-Aurora Ion Bucuresti sector 2

Pentru mine a fost nemaipomenit de bine mai ales la masaj deoarece m-am simtit foarte bine imi venea sa zburd asa de usoara ma simteam. Binenteles la kinetoterapie a fost bine dar datorita oboselii mele cornice si bolilor avute mi-a fost mai greu sa ma adaptez.

 

Georgiana.P Bucuresti sector 3

Am fost cu fetita la Salina Hipocrat si am fost foarte multumita de rezultate.Am fost multumita de comportamentul angajatilor.Nota 10!

 

Anica.L Bucuresti sector 3

Sunt multumita de conditiile optime oferite de clinica Hipocrat 2000 .Personalul medical,medicii si asistentele medicale dau dovada de un inalt profesionalism pentru a veni in sprijinul afectiunilor bolnavilor.Si pe viitor atunci cand va fi cazul voi reveni cu incredere la Clinica Hipocrat 2000. Va multumesc.

 

Rodica.P Bucuresti sector 2

Kinetoterapie,masaj, iono galvanizare, ultrasunet, laser. Cu multumiri!

 

Irina.I.G. Bucuresti sector 2

In opinia mea , Hipocrat 2000 este un institut foarte bine organizat , este mereu curatenie, angajatii fiind foarte draguti si comunicativi, la fel fiind si doctorii. Ai toate conditiile pentru a fi multumit si a te intoarce acasa cu zambetul pe buze asteptand urmatoarea data cand vei veni.

 

Maria.B Bucuresti sector 2

Am fost foarte multumita,comportamentul personalului foarte amabil,ma simt bine sa fac aici fizioterapie.

 

Laurentiu-Liviu.B.Bucuresti sector 2

Lucrez cu clinica dumneavoastra de 4 ani atat pentru recuperare medicala cat si pentru servicii de consultatii.Sunt foarte multumit de servicii si de personalul cu care am colaborat.

Multe multumiri!

 

Mioara.D. Bucuresti sector 3

Analize de sange,EKG,Ecografie,Internare de zi sunt bine.

 

Daniela.N .Bucuresti sector 2

Recuperare medicala-internare de zi.Spitalul  dumneavoastra mi-a fost recomandat si pentru prima data mi-a facut o impresie buna si sper sa fiu multumita de rezultate.

 

Anisoara.M Bucuresti,sector 3.

Foarte multumita,amabilitate,profesionisti,respect pentru pacienti.

 

Viorica.B.Bucuresti sector 2

Curatenie,comportament prietenos si decent la toti cei care ne deservesc doctori,asistentete.Felicitari si Multumiri!

 

Magdalena.O.Bucuresti sector 4

Analize de sange,EKG,Spirometrie,tensiune arteriara,radiografie pulmonara- sunt foarte multumita!

 

Maria.S.Bucuresti sector 3

Parerea mea despre acest Spital este foarte buna!

 

Mariana.F.Bucuresti sector 3

Un personal bine pregatit si amabil spital dotat cu aparatura performanta bine venita pentru pacienti.

 

Olesea.C. Bucuresti sector 3

Internare de zi analize.Personal amabil bine pregatit. Sunt multumita de serviciile spitalului.Hipocrat am inceput sa fac aici si fizioterapie . Recomand cu incredere.

 

Maria Badea.Bucuresti sector 2

Internare de zi .Am o parere foarte buna.Sunt foarte multumita.

 

Dobrita.G.Bucuresti sector 2

Internare de zi.Sunt foarte multumita de serviciile dvs.Va multumesc.

 

Janina.L.Bucuresti sector 2

Recoltare de sange si ecografie generala.Aveti un colectiv foarte pregatit.

 

Maria.P.Bucuresti.sector 4

Internare de zi.Servicii foarte bune,asistente amabile.Analize de sange, DEXA.RX coloana cervicala.

 

Nuta.M.Bucuresti sector 3

EKG,ecografie,analize de sange.Personal cumsecade.In general o parere buna.

 

Elena.G.Bucuresti sector 2

Analize,Dexa,Radiografie.Am o parere buna.

 

Andreea-Madalina.N.Bucuresti sector 2.

Internare de zi. Am fost multumita de rapiditatea cu care a fost preluat fiecare pacient si atentia acordata fiecaruia.

 

Lenta.O.Bucuresti sector 2

Internare de zi. Am fost foarte placut impresionata de rapiditatea si efectuarea procedurilor din acest spital. Ii multumesc cu respect doamnei dr.de la reumatologie.

 

Constanta.P Bucuresti sector 2

Tratament Dr.Florea Florentina medic specialist ORL.Se respecta programarea.Servicii foarte bune. Medicul ce ma consultat mi-a vorbit foarte frumos, se implica in tratamentul pe care la recomandat pentru sanatatea mea.Consult minutios, recomand.

 

Iulia-Cornelia.A Bucuresti sector 1

Investigatii medicina interna, reumatologie, extrem de bine prescrise de catre dr.Sova si dr.Bataiosu.Sunt extrem de multumita de profesionalismul medicilor.

 

Florica.B.Comuna Scutelnici jud.Buzau.

Reumatologie si ORL.

Medici foarte amabili, draguti , prompti, atenti, deschisi spre comunicare.

 

Dumitru.P.Bucuresti sector 2

Pentru tensiune, ficat marit, glicemie, in curs de desfasurare.Sunt multumit de serviciul D-nei dr.Sova si de serviciul sanitar acordat.Va multumesc.

 

Constanta.Manu.Comuna Pantelimon Ilfov

Am fost la consult la dr.Tanasescu Emanuela, deosebit de meticuloasa in consult, binevoitoare, sfaturi pertinente, recomandari pentru investigatii. Un medic deosebit de atent.

 

Mihail.M Bucuresti sector 2

Recuperare post operatorie mana dreapta. Kinetoterapeut George Neagu. Abordare profesionala a tratamentului , apropiat de pacient, urmarire atenta, atitudine constructiva, pregatire profesionala complexa. Pentru aprecierea finala nota 10.

 

Olesea.C.Bucuresti sector 3

Recuperare zona lombara (hernie de disc)

Serviciile Clinicii Hipocrat sunt de nota 10+. Este pentru prima data cand vin aici si voi face toate recuperarile de acum incolo. Personal foarte bine pregatit, amabil, prietenos. Recomand!

 

Elena.I.Bucuresti sector 3

O consultatie buna, comunicare buna, foarte  bine la ORL.

 

Sultana.O  Comuna Ciocanesti

Am facut un control la ureche si mi-a facut si analize. Este un medic cumsecade, serviabil. Sunt foarte multumita de serviciile dumneaei.

 

Gheorghita.D.Bucuresti sector 2

D-na Dr.Todica mi-a dat tratament cu Alpha D3 si ma simt mai bine si mi-a dat in continuare tratament. Sunt multumita si astept pentru fizioterapie.

 

Jan Ionita.Bucuresti sector 3

La ORL , a decurs foarte bine. Mii de multumiri !

 

Daniela-Minodora Bucuresti sector 1

Alergologie-Dr.Bordeianu Irina

Am o parere foarte buna despre doamna doctor, am fost primita cu amabilitate si mi s-a raspuns la toate intrebarile.D-na dr.este foarte amabila, rabdatoare si profesionista.

 

Florentina.C.Bucuresti sector 3

Dr.Sova Daniela-medicina interna

Consultatia perfecta, foarte multumita.

 

Ana-Maria Cretu Bucuresti sector 2

Personalul de la kinetoterapie a fost amabil, dand dovada de profesionalism. Kinetoterapeutul George Neagu este dedicat, eficient, informatiile (sfaturile), oferite de acesta au fost utile.

 

Steliana.TBucuresti sector 2

D-na Dr.Dolcan Otilia, medicina interna.Totul a decurs foarte bine. Foarte bine pregatita profesional si comunicativa.

 

Stelian Atila, Bucuresti

Dr.Chirita Alina-medic specialist dermatolog

Am aflat de doamna dr.printr-o recomandare.Consultatia a decurs cu profesionalism si atitudine placuta.O voi recomanda la randul meu cu incredere.

 

Elena.T.Bucuresti sector 2

Vizita medicala programata la dr.Bordeianu Irina la alergologie a decurs normal. Mi s-a explicat in amanunt si pe intelesul meu tot ce trebuia sa stiu.O intalnire foarte placuta pentru care daca voi mai avea nevoie voi reveni cu placere. Dr.Bordeianu Irina nota 10

 

Doina.N.Bucuresti

Fractura platou tibial.In urma exercitiilor fizice mi-am redobandit echilibrul si increderea de a merge normal.Datorita kinetoterapeutului George Neagu un tanar de nota 10 , care isi face treaba bine, cu multa rabdare, respect  si profesionalism. Sala este dotata ,curata, aerisita si-ti poti efectua programul in cele mai bune conditii. Voi reveni cu drag pentru ca imi place cum lucreaza si cum esti tratat. Multumesc din suflet lui George si intregii echipe din acest schimb!

 

Elena.M ,Bucuresti

Tratament dureri lombare si cervicale

Sala foarte curata, personalul calificat, amabili,ambianta placuta ,aparatura moderna.

 

Danuta.U,Bucuresti

Sunt satisfacuta de felul cum s-a lucrat cu mine si continui sa vin peste 6 luni.Conditiile si felul cum am fost tratata de kinetoterapeutul George Neagu au fost satisfacatoare.Multumesc.

 

Valentin Stefan D, Bucuresti - Hernie de disc operata

Am lucrat kinetoterapie cu Stefania Burcea si George Neagu.Totul a fost in regula,fara probleme,angajatii centrului au fost foarte comunicativi.

 

Hilda.J.Bucuresti Dureri lombare.

Am lucrat kinetoterapie cu Luminita Tache si George Neagu.Tratamentele foarte bune si sala foarte bine echipata.Mi-a placut sa fiu aici.Am simtit schimbare.

 

Liliana.F.Bucuresti

Am lucrat kinetoterapie cu Florin Ciocea prima saptamana si a doua sptamana cu George Neagu.Am lucrat cu persoane dragute,amabile si rabdatoare cu mine atunci cand nu intelegeam ceva.M-am simtit foarte bine,in siguranta o sa ne vedem in toamna.

 

Gabriela.I.Bucuresti Sindrom de canal carpian.

Am lucrat kinetoterapie cu George Neagu.Este o persoana comunicativa care stie sa lucreze cu pacientii cu responsabilitate si seriozitate.Este bine pregatit profesional,si cauta sa dea atentie fiecarui pacient in parte.Din punct de vedere al aparaturii si dotarii tehnice,numai aprecieri pozitive ca si despre curatenie si intretinerea salii totul este foarte bine, fapt ce ma convinge ca peste sase luni sa revin la o noua terapie.

 

 

Niculae M.- Alergologie Spitalul Rahova

Am fost cu fiica la d-na dr.Bordeianu Irina medic specialist alergologie si am fost multumita cum si-a facut datoria de doctor fata de pacient.

 

Parvu S. - Medicina Interna Spitalul Rahova

Am fost la D-na Dr.Carmen Alexe medic primar medicina interna .D-na dr este o doamna cumsecade iar Spitalul are aparatura performanta si foarte rapida.

 

Maruntelu N. - Medicina Interna Spitalul Rahova

Dr.Carmen Alexe medic primar medicina interna.Am venit cu durere in gat ,tuse.Am fost vazuta de d-na dr.Alexe Carmen sunt multumita.

 

 

Badea E. - Recuperare Medicala Spitalul Rahova

Da.sunt multumita.Pentru mine a fost totul ok.

 

Tache R.- Recuperare Medicala Spitalul Rahova

Sunt pentru prima data pacient la spitalul Rahova,dar pot sa spun ca mi-a placut atitudinea personalului medical si asistenta medicala.

 

Ivan A. - Reumatologie Spitalul Rahova

Am fost multumita de consultatia facuta de dr.Popa Aurelia , am o parere foarte buna despre Spitalul Rahova.

 

Mocanu F. - Reumatologie Spitalul Rahova

Medicul foarte bun am fost multumita de consultatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 << Inapoi