Robot pentru recuperarea mersului GEO Evolution


Telefon: 021 250 55 55

Call center: 021 9605

 

Robotul pentru recuperarea mersului G-EO Evolution (Reha Technology), aflat in cadrul Spitalului de Recuperare Medicala Hipocrat, este cel mai performant sistem robotic pentru neuro-reabilitare la adulti si copii. Este singurul dispozitiv de reabilitare a mersului din lume, capabil sa simuleze atat urcatul cat si coboratul scarilor.

 

Totodata, se diferentiaza de alte sisteme prin programele de recuperare mult mai complexe, software performant si printr-un sistem mult mai eficient pentru fixarea pacientului si preluarea greutatii corporale.

 

Acest robot poate fi utilizat in recuperarea pacientilor cu afectiuni precum:

- tetraplegia;

- hemiplegia;

- leziuni de nervi periferici;

- scleroza laterala amiotrofica;

- atrofii musculare;

- alte patologii neuro-musculare in care este mersul este pierdut.

 

Cu ajutorul lui G-EO Evolution, pacientii invata practic sa mearga din nou, oferindu-le o sansa la o viata normala. 

 

Detalii suplimentare despre robotul pentru recuperarea mersului G-EO Evolution oferite de producatorul - Reha Technology...citeste mai multe.

 

 

 

Studiu de caz

G-EO Evolution - Recuperarea cu succes a mersului

 

 

Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat - Fantanica este dotat cu  cel mai avansat aparat computerizat din lume pentru recuperarea mersului  (pentru pacientii  cu probleme neuro-motorii) - sistemul  G-EO Evolution.

 Acest  sistem are capacitatea de a ajuta pacientii sa reinvete mersul la nivelul solului  si de a-si recupera abilitatea de urcare si coborare  a scarilor prin programele  complexe integrate.

 

Utilizand robotul pentru recuperarea mersului G-EO, specialistii nostri kinetoterapeuti  au ca scop recuperarea pacientilor cu diverse afectiuni  neuro-motorii, care invata, in final, sa mearga din nou.

 

Unul din cazurile tratate in Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat este cel al unui pacient de 68 de ani  care, in urma unui accident vasculo-cerebral  ischemic, a urmat un tratament de 10 sedinte cu aparatul de reabilitare a etapelor mersului, G-EO Evolution.

Dupa primele 4 sedinte s-a observat o imbunatatire  a duratei  acestora,  prin cresterea rezistentei la efort  a pacientului si corectarea tulburarilor de mers.

 

 

“La prima sedinta pacientul s-a prezentat cu mijloc ajutator de mers iar dupa sedinta a 7-a nu mai avea nevoie de baston, ba chiar se intampla sa-l si uite in sala. Ma declar multumit de evolutia pacientului intr-o perioada scurta de timp, de aproximativ 2 saptamani”, precizeaza  Florin Ciocea – kinetoterapeut in cadrul Spitalului de Recuperare Hipocrat.

 

Alte studii de caz furnizate de producatorul acestui robot - Reha Technology...citeste mai multe.

 

 

 

Preturi Robot pentru recuperarea mersului G-EO Evolution:

 

  Sistemul G-EO Evolution

Durata

Pret

Pret abonament 10 sedinte

1.

 Kinetoterapie caz neurologic cu

sistem computerizat G-EO

    20 min  250 lei 2200 lei
2.

 Kinetoterapie caz neurologic cu

sistem computerizat G-EO + kineto individual

40 min 270 lei 2400 lei
 

 

 

 

Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat

 

Adresa: Bucuresti, sect. 2, Str. Fantanica, nr. 22

 

Telefon: 021 250 55 55

Call center: 021 9605
<< Inapoi