Politica de confidentialitate


POLITICA DE CONFIDENÞIALITATE

 

 

CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000,  persoana juridica româna, cu sediul in Bucuresti, Str. B-dul Chisinau nr 16, bl M7, sc1 , ap 1, sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J/40/2341/1996, cod unic de inregistrare 8272361 , operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 14389/27.08.2009, va informeaza:

Ce informații colectam despre dumneavoastra

 

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci când interacționați cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-ul nostru sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate. Aceasta include informații pe care le furnizați atunci când va inregistrați pentru a utiliza site-ul nostru , cand doriti sa va programati prin intermediul site-ului  nostru.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra (de exemplu informații despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sanatatea, viața sexuala sau orientarea sexuala.

De fiecare data când vizitați site-ul nostru, colectam automat urmatoarele date:

-date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, informațiile de conectare, tipul si versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile si versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul si platforma de operare, tipul dispozitivului si marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate si prelucrate in numele nostru prin fisierele de tip cookie ale terțelor parți;

-date despre vizita dumneavoastra, de exemplu acest lucru poate include Localizatoare uniforme de resurse (URL) complete, secvența de clicuri catre, prin si de la site-ul noastre (inclusiv data si ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau cautat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor pe anumite pagini, metodele folosite pentru a naviga pe pagina, datele despre comportamentul Utilizatorilor si orice numar de telefon folosit pentru a apela sau orice adresa de e-mail folosita pentru a ne contacta.

- in unele cazuri, obținem datele dumneavoastra cu caracter personal (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon de la un furnizor de comunicare terța parte (ex.aplicatii de programare on line la medic)  daca optați in mod voluntar sa va inregistrați prin intermediul respectivei platforme terța parte, pentru:

·         Solicitarea unei programari la un serviciu medical. Utilizatorul va introduce datele sale de contact (email, nume, telefon), pe langa informatiile despre serviciul medical dorit;

·         Solicitarea inscrierii la newsletterul Hipocrat 2000. Utilizatorul va introduce adresa sa de email;

 

In ce scop procesam informatiile utilizatorului?

Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.

Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre utilizatori/abonati si SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 SRL.  nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pacientii SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 SRL. beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 SRL.   la sediul adresa de mail mentionata la rubrica de contact.

 

 Cat timp procesam datele personale?

 Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date.

In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

 

Cine are acces la datele tale?

 Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii. La datele tale au access:

·         Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de suport tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectarea confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.

·         Contractori, furnizori de servicii doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare).

        Datele utilizatorului sunt stocate indeplinind cele mai stricte criterii de securitate.

 

Pastram datele dumneavoastra pe servere gazduite de terțe parți. Folosim masuri tehnice si organizatorice adecvate, menite sa va protejeze datele cu caracter personal si sa impiedice accesul neautorizat.

 

 

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:

1.      Dreptul de a nu fi de accord cu acesti termeni si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website.

2.      Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website

3.      Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse.

4.      Dreptul de te opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa:  dpo@hipocrat2000.ro  sau contacta  SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000  la datele de contact afisate.

 

Drept aplicabil si instanata competenta

Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea Platformei on-line mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.

Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

 

Excluderi

SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.

SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site, si desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.

 

Ultima actualizare: 19 mai 2018. 


Va rugam sa consultați Politica de confidentialitate  periodic pentru orice modificari.

 

 << Inapoi