Ecografia


ECOGRAFIA

Ai grija de sanatatea ta!

 

Fara contraindicatii si fara durere!

 

 

Ecografia (ultrasonografia) este metoda prin care se pot vizualiza diferite structuri anatomice cu ajutorul ultrasunetelor.

     Se recomanda un examen ecografic cel putin anual sau la orice simptom (oboseala, durere etc.) intrucat pacientul poate afla starea actuala de sanatate dar si posibile disfunctii ale urmatoarelor parti ale corpului:

- organele abdominale (ficat, vezica biliara, splina, pancreas, rinichi, vezica urinara);

- organele pelviene (uter, ovare, prostata);

- glandele mamare;

- glanda tiroida si glandele paratiroide;

- inima;

- vasele mari (aorta, arterele renale, arterele iliace, vena porte, etc);

- ganglionii limfatici;

- testicule;

- sarcina si eventualele probleme care apar.

 

      Unul din cele mai importante ecografe, Voluson E8, este o platforma de ultima generatie, dotata cu un soft dedicat ecografiilor de inalta precizie, de sarcina sau pentru diagnostic prenatal.

    Voluson 8 este dedicat  investigatiilor de inalta clasa in domeniul urmaririi sarcinilor cu risc crescut. Sonda transvaginala 4D revolutioneaza studiul si diagnosticul anomaliilor fetale mai devreme ca oricand, imbunatatind semnificativ diagnosticul in examenele ginecologice.

     De asemenea ecograful Voluson E8 poate efectua ecografii pentru diagnosticarea oricarei patologii abdominale, de parti moi, mamare, musculoscheletale, vasculare sau pediatrice.

     
   
 

 

Ecograf Voluson E8

 

 

 

 

Locatii ecografie: Clinica Hipocrat ChisinauSpitalul Hipocrat  RahovaSpitalul de Recuperare Medicala Hipocrat Fantanica.

 
<< Inapoi