Centrul de Preventie si Recuperare Cardiovasculara Hipocrat


In fiecare an, boala cardiovasculara cauzeaza peste 4 milioane de decese in Europa, cu peste 1,9 milioane de cazuri in tarile Uniunii Europene”, cifre care plaseaza boala cardiovasculara ca principala cauza de deces in toate tarile europene. Boala cardiovasculara este de asemenea o cauza majora de dizabilitate si de scadere a calitatii vietii.

 

“Cu toate acestea, boala cardiovasculara poate fi prevenita in totalitate.”

 

Activitatea fizica regulata, sub indrumarea unor profesionisti, reprezinta principalul factor nonmedicamentos (fara efecte adverse) care va poate ajuta sa luptati impotriva declansarii sau agravarii afectiunilor cardiovasculare (hipertensiune arteriala, infarct miocardic, insuficienta cardiaca etc.). 

In scurt timp Centrul de Preventie si Recuperare Cardiovasculara Hipocrat (CPReC-Hipocrat) isi va extinde gama de servicii prin încorporarea unor pachete personalizate de preventie si recuperare cardiovasculara într-un mediu relaxat si sigur sub indrumarea si monitorizarea unei echipe multidisciplinare de profesionisti.

 

Serviciile vor fi dedicate persoanelor cu boala cardiovasculara constituita sau celor care sunt expusi la factori de risc cu dorinta de a-si imbunatati fitnessul cardiovascular.

Acestea vor consta in:

- evaluare cardiovasculara completa urmata de calcularea scorului de risc cardiovascular; in baza acestor evaluari un plan de activitate fizica personalizat va fi elaborat.

- consultanta nutritionala, va asigura succesul complet in indeplinirea obiectivelor de control al greutatii si detoxifierii organismului.

- suport psihologic, va fi un ajutor in lupta cu anxietatea sau depresia provocata de afectiunile existente

 

Paleta completa de servicii va fi prezentata in scurt timp.

 

Echipa de profesionisti care va vor sustine in indeplinirea obiectivelor personale va fi formata din:

- medici cardiologi

- medci  de recuperare  

- kinetoterapeuti

- nutritionist

- psiholog

- asistenta medicala

 

Pentru mai multe detalii, noutati, discutii despre concept si despre cui se adreseaza va invitam sa ne urmariti pe pagina noastra de Facebook.
<< Inapoi